wie ben ik Muurschildering bedrijf silhouet eten logo Zmulsels Amsterdam

Wie ben ik

Ik ben Janet Dilengite-Zweekhorst, woonachtig in het prachtige Groet. Een heerlijk dorpje aan de kust van Noord-Holland. Van jongs af aan ben ik altijd al creatief geweest. Vooral schilderen en tekenen vond ik erg leuk. Na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Amsterdam heb ik gewerkt bij een fotostudio, groot formaat printbedrijf en ik werk nu nog 3 dagen bij een bedrijf in de lichtreclame en autobeletteringen. 

Ik zocht iets wat ik naast mijn werk kan doen en waar ik zelf veel voldoening uit krijg. Na wat schilderingen bij vrienden en familie op de muur gezet te hebben, heb ik in maart 2017 de stap gezet en heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de KvK. Inmiddels heb ik al heel wat muren voorzien van een leuke, gezellige, kleurige schildering. Met veel plezier neem ik ook uw uitdaging aan! 

Kijk hier voor mijn werkwijze en prijzen.

Groetjes Janet

“Creativiteit is mijn inspiratie”

Janet Dilengite